Україна і світ

Стати друзями десантників: всеукраїнська платформа збирає кошти для підтримки ДШВ ЗСУ

Розпочала роботу всеукраїнська платформа Друзі ДШВ для підтримки Десантно-штурмових військ ЗСУ донатами.

Проєкт надає можливість здійснювати адресну підтримку Десантно-штурмових військ ЗСУ, а також більше дізнатися про історію, структуру та потреби ДШВ як загалом, так і про окремі бригади.

У рамках проєкту в ефірі телемарафону Єдині новини та на диджитал-платформах Starlight Media ми розповімо про професії, які опановують бійці ДШВ, про їхню мужність та героїзм, що надихають цілу країну. Ви почуєте їхні унікальні історії та побачите обличчя героїв, а також дізнаєтесь, як саме ваша підтримка допомагає їм захищати Україну.

Зараз дивляться

Якщо українські чи іноземні користувачі хочуть підтримати Сили оборони України, однак не знають перевірених зборів чи постали перед вибором, куди саме надіслати кошти, завдяки платформі вони можуть адресно підтримати воїнів ДШВ. Завдяки всеукраїнській платформі Друзі ДШВ кожен може зробити донат на потреби Десантно-штурмових військ загалом або окремої бригади.

Підтримати бійців можна буде безпосередньо за реквізитами на сайті або за допомогою QR-кодів, які з’являтимуться в ефірі марафону Єдині новини під час слота ICTV. Посилання на сайт Друзі ДШВ регулярно публікуватимуться на всіх диджитал-платформах Starlight Media, а також в ефірі новинних слотів марафону.

Зібрані кошти підуть на закупівлю комплексів РЕБ, дронів, запасних частин, приладів нічного бачення, спеціальної інженерної техніки, тепловізорів, а також для закриття інших нагальних потреб підрозділів ДШВ.

– Коли в березні 2022 року підрозділи Галицької десантно-штурмової бригади, якою я на той час командував, відстояла у важких боях місто Вознесенськ та звільнила окуповані населені пункти на Миколаївщині, я став свідком неабиякого піднесення, яке відчули як воїни, так і місцеві мешканці. Люди побачили, що, згуртувавшися з військовими, можна перемогти будь-якого ворога.

Саме в єднанні криється сила нашого народу. Ці ж самі відчуття люди переживали у звільнених від ворога містах Харківщини та Херсонщини, які відвойовували бригади Десантно-штурмових військ. Новий проєкт Друзі ДШВ – це саме про наше єднання. Єднання, яке приведе нас усіх до перемоги України, – зазначив командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ бригадний генерал Ігор Скибюк.

З-поміж відомих особистостей, які першими приєдналися до проєкту Друзі ДШВ:

  • український музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук;
  • соліст гурту Антитіла Тарас Тополя;
  • головна редакторка Факти ICTV і ведуча телемарафону Єдині новини Олена Фроляк;
  • суддя проєкту МастерШеф на СТБ Ектор Хіменес-Браво;
  • авторка та ведуча головного тижневика України Факти тижня на ICTV Оксана Соколова;
  • ведуча Неймовірної правди про зірок на СТБ Надія Матвєєва;
  • ведучий проєкту Холостяк на СТБ Григорій Решетник;
  • суддя проєкту МастерШеф на СТБ Володимир Ярославський;
  • спеціальний кореспондент телеканалу ICTV Володимир Рунець.

– Кожен день нашої праці, кожна можливість і ресурс мають служити підтримкою нашим воїнам. Ми започатковуємо проєкт Друзі ДШВ, щоб об’єднати всіх у спільній і регулярній підтримці Десантно-штурмових військ. Щоб наша вдячність була видимою і стійкою.

Як у справжній дружбі, щоб наші воїни знали, що можуть розраховувати на нас завжди. Коло друзів ДШВ розширюватиметься далі — запрошуємо всіх громадян, лідерів та лідерок думок та, звісно, українські медіа та бізнеси долучатися, – зазначив СЕО Starlight Media Олександр Богуцький.

Проєкт реалізовано на волонтерських засадах спільно з командуванням Десантно-штурмових Військ ЗСУ, де медіагрупа StarLight Media (SLM) є ініціатором та генеральним інформаційним партнером проєкту.

До проєкту також долучилися український банк ПриватБанк як фінансовий партнер та агентство CF.Digital як диджитал-партнер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 18:40:10

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин