Україна і світ

Анатолій Анатоліч романтично привітав дружину з днем народження

Український ведучий Анатолій Анатоліч зворушливо привітав свою дружину, Юлію Бойко, з днем народження. Шоумен пригадав початок їхньої спільної історії, і зізнався про її вплив на життя.

Анатолій Анатоліч привітав дружину з днем народження

Так, в Instagram Анатоліч опублікував архівні знімки, на яких він з Юлією ще дуже молодий. Ведучий розповів, що до знайомства він важив на 20 кг більше, не бігав, мало що знав про подорожі, батьківство і справжні мрії.

– Ми побачилися на містку. Під нами був Дніпро, над нами мирне небо, а навколо долар по 8. І перше побачення, на якому ти замовила борщ, і я зрозумів що це буде щось цікаве. Але навіть близько не думав наскільки, – продовжує свою думку Анатолій.

Шоумен додав, що саме з Юлією він почав бігати, і під час переломних моментів вона також була поруч. Разом пара побачила й океан.

Зараз дивляться

– І виходить, що в підсумку ти змінила мене. І продовжуєш дивовижним чином впливати на мене і зараз. Через багато років після тієї зустрічі на містку, – вважає Анатоліч.

У житті шоумена трапляються не тільки радісні моменти – не варто забувати, що в Україні йде війна. Нещодавно Анатолич із сім’єю опинився в епіцентр вибуху. Це сталося 30 червня під Києвом, коли росіяни хотіли атакувати столицю ракетами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 16:14:01