Україна і світ

Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США, де живе його син

Актор і сценарист Руслан Ханумак несподівано виїхав з України до США, де зараз живе його 6-річний син Артур.

Ханумак під час війни виїхав з України до США – відео

Про виїзд з України Ханумак розповів на особистій сторінці в Instagram. Він опублікував відео, на якому можна побачити момент зустрічі Руслана із сином та з колишньою дружиною, блогеркою Аліною Шаманською.

Про те, як йому вдалося перетнути кордон, Ханумак не розповів. Однак він натякнув, що залишиться жити в Америці і “бачитиме, як росте син”.

Зараз дивляться

– Багато місяців я тебе не бачив. Щодня я переживав цей момент. Щоночі я візуалізував ці кадри. Підняти тебе над собою… Всупереч репутації. Всупереч роботі. Попри все, я на тебе дивлюся зараз не через екран. Жодний клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та кохання мами не замінять дитинство без батька… Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком. Ми знову разом, – підписав відео Ханумак.

У коментарях деякі користувачі обурилися тим, що Ханумак виїхав з України під час війни, а дехто порадів тому, що Руслан вперше за довгий час зустрівся із сином.

Прокоментувала допис й Аліна Шаманська, яка нині перебуває в Києві. Вона побажала сину та ексчоловіку гарного відпочинку. Цікаво, що Ханумак заблокував основну сторінку Шаманської, тому коментар вона залишила з акаунта Артура.

Нагадаємо, що на початку повномасштабної війни Руслан Ханумак з Аліною Шаманською перебували в США, через що шоумен часто стикався з хейтом. До України він повернувся лише на початку 2023 року.

Того ж року Ханумак та Шаманська оголосили про розлучення, а вже в червні 2024-го вони офіційно розірвали шлюб.

Фото: Руслан Ханумак

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 15:49:02