Україна і світ

Starlight Media передала 90 млн для Сил оборони

За шість місяців у слотах Starlight Mediа національного телемарафону Єдині новини було проведено 397 зборів на потреби Сил оборони країни. Станом на сьогодні, за результатами 375 кампаній вдалося зібрати 90 млн 579 тис. 381 грн.

Збори оголошувалися під час розмовних студій Фактів із запрошеними гостями, а також у сюжетах кореспондентів Вікна-новини та Факти ICTV.

У червні було проведено 64 збори, за результатами яких українці перерахували для підтримки українських військових 9 млн. 178 тис. 955 грн.

Зараз дивляться

На що найбільше донатять глядачі

Найчастіше в слотах Starlight Mediа в ефірі Факти ICTV глядачі підтримують цільові збори на найважливіші та найбільш актуальні потреби військових: FPV-дрони, РЕБи, прилади нічного бачення та ремонти/закупівлю автівок для підрозділів Сил оборони. Ще одним популярним напрямом для донатів є протезування кінцівок для поранених українських захисників.

Загалом за шість місяців найбільш продуктивним за кількістю зібраних коштів був лютий: сума зібраних коштів в ефірі Фактів у слоті марафону склала майже третину від загальних зборів – 28,1 млн грн.

Ще один рекорд було встановлено у травні: за підсумком 79 із 80 проведених кампаній глядачі перерахували майже 14,5 млн грн для потреб Сил оборони країни.

В середньому в ефірі одного 6 годинного слоту збирається близько 1 млн грн.

Як відомо, за період повномасштабної війни всіма виробниками телемарафону Єдині новини було реалізовано десятки масштабних фандрайзингових кампаній для потреб українських захисників та інших соціальних місій. Це невід’ємна частина функціонування марафону.

Закликаємо продовжувати активно, спільними зусиллями підтримувати наших захисників та донатити на потреби українського війська.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 18:04:25