Україна і світ

Олена-Крістіна Лебідь зустріла ветерана ЗСУ під час його пішого марафону

Ведуча Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь випадково зустрілася з ветераном російсько-української війни Сергієм Кукушкіним на Уманській трасі. Він рушив у піший марафон, щоби зібрати кошти для побратимів.

Олена-Крістіна Лебідь розповіла про зустріч із Сергієм Кукушкіним

Ведуча саме їхала машиною зі своїм коханим Павло Розенком, коли побачила хлопця в пікселі, який бадьоро крокував з рюкзаком за спиною.

– Всі, хто побачите, посигнальте, зупиніться, обійміть, задонатьте, пригостіть і допоможіть нести рюкзачок (він 20 кіло, як виявилось). Я спробувала – результат дивіться, – зазначила Олена-Крістіна в дописі.

Вона залишила повідомлення на прапорі, який Сергій несе із собою, та додала, що попереду у воїна два міста – Кропивницький та Олександрія.

Зараз дивляться

Що відомо про піший марафон Сергія Кукушкіна

Колишній боєць 57-ї окремої мотопіхотної бригади Сергій Кукушкін у червні розпочав піший марафон зі Львова до Костянтинівки на Донеччині, щоби зібрати 300 тис. грн для підтримки своїх побратимів.

Загалом Сергій планує подолати близько 1200 км за 44 дні, проходячи близько 30 км на день. У подорож він взяв рюкзак з речами першої потреби, повербанки та прапори. Сергій також збирає послання від жителів міст для військових, які люди залишають на синьо-жовтому прапорі.

До важкого поранення у грудні 2022 року Сергій воював у Бахмуті, Часовому Яру та Куп’янську, а після демобілізації вирішив допомогти своїй бригаді, яка зараз знаходиться на передовій. Марафон має на меті привернути увагу до потреб військових, зокрема для придбання дронів, приладів нічного бачення, біноклів та радіостанцій.

Фото: Олена-Крістіна Лебідь

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 16:58:51