Україна і світ

Злата Огнєвіч висловилася про українських артистів, які виїхали за кордон

Співачка Злата Огнєвіч висловилася щодо своїх колег-артистів, які виїхали за кордон під час повномасштабної війни. Також вона назвала виконавця, який розчарував її цим вчинком.

Злата Огнєвіч про артистів-утікачів

Співачка зізналася, що для неї стала несподіваною втеча Олега Винника. Каже, його творчість і позиціювання кардинально відрізняються від нинішньої позиції. Доля інших втікачів її зовсім не цікавить.

За словами Злати, у артистів, які виїхали, можуть бути на те свої причини й обставини, невідомі суспільству. Вона ж поважає тих, хто залишився в рідній Україні в цей складний час.

Зараз дивляться

– Я переконана, що кожен має право на власний вибір, але цей вибір завжди відображає його справжню суть і позицію. Тому я поважаю тих, хто залишився і продовжує працювати на благо нашої країни, підтримує моральний дух людей і допомагає наблизити нашу перемогу, – зазначила Огнєвіч.

Свій вибір артистка зробила, і це – залишатися в Україні, бути вдома, підтримувати та мотивувати співгромадян.

– Я щодня молюся про мир для України, щодня оплакую загиблих і щодня кажу собі: – Це закінчиться, прийде перемога і такий довгоочікуваний мир, – наголосила Злата.

До слова, Винник розчарував не тільки Огнєвіч, а й інших своїх колег по сцені, а також друзів. Багато хто не зрозумів вчинку артиста, який з початком війни виїхав у Німеччину і зник із загального огляду.

Так, Геннадій Вітер висловився про Олега Винника. Продюсер і виконавець вважав його своїм другом. Каже, на початку намагався з ним зв’язатися через Таюне, однак вона відповіла на його повідомлення тільки через сім місяців. Геннадій у відповідь нічого писати вже не став.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 15:47:06