Україна і світ

Marvel брехали про фільм Дедпул і Росомаха для приховування сюжету

Кінокомпанія Marvel свідомо брехала про сюжет фільму Дедпул і Росомаха, щоб зберегти в таємниці подробиці картини. У мережі поширювали величезну кількість чуток, і багато з них виявилися неправдою.

Marvel брехали про фільм Дедпул і Росомаха

Про це розповів виконавчий продюсер фільму Венді Джейкобсон. Він зізнався, що в Дедпулі та Росомасі очікується величезна кількість камео, і фанати почали активно обговорювати, кого покажуть у фільмі – від Електри до Циклопа.

Як виявилося, завдяки Marvel вони могли йти по сліду помилкових пасхалок і підказок, які кінокомпанія “випадково” залишала для особливо уважних фанатів.

Зараз дивляться

– Можливо, з метою збереження таємниці в мережі або під час особистої зустрічі були якісь хитрощі і помилкові підказки, – зізнався Джейкобсон.

На щастя, фанати точно побачать у фільмі Кассандру Нову, близнюка професора Ксав’є. Не виключено, що і самого главу Людей Ікс покажуть на екранах.

Прем’єра фільму Дедпул і Росомаха відбудеться 25 липня. Раніше глава Marvel анонсував нову еру мутантів, яка прийшла після кінця історії суперегроїв і Війни нескінченності. Не виключено, що компанія займеться розкриттям історії мутантів з Людей Ікс – серед них є купа цікавих персонажів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 13:25:06