Україна і світ

Дівчина Тараса Цимбалюка відреагувала на хейт через російську музику

Дівчина актора Тараса Цимбалюка, рестораторка і дизайнерка Світлана Готочкіна відреагувала на хейт, який полився в їхній бік. Зовсім нещодавно пара в компанії друзів порозважалася під пісні росіян.

Дівчина Цимбалюка про скандал через музику артистів РФ

За словами Готочкіної, вона не зовсім розуміє таку хвилю хейту. Каже, вона здивувалася від кількості людей, яким приносить задоволення критикувати своїх співгромадян.

Зараз дивляться

– Я трохи не розумію, чому в нашій країні так відбувається. Якщо людина робить багато добрих справ для людей, суспільства, для країни, то спочатку ти дуже добрий, все добре, а потім миттєво, коли ця людина зробила щось не так, як вам хочеться, то ви готові змішати її з лайном, – зазначила Світлана.

Каже, всі критики різко забули їхні добрі справи і вчинки. Вважає, кожен насамперед має подумати про себе – чого він досяг і як допоміг суспільству, волонтерам, армії.

– Чому ви насамперед не дивитеся на себе? На свої вчинки? Я впевнена на 100%, що всі ті, хто пише цей бруд, це диванні критики, які сидять вдома, переглядають новини і думають, кому яку х**ню написати. Люди, так не можна. Почніть із себе, – наголосила Світлана.

Вона закликала кожного починати з себе і зі свого життя, а потім уже звинувачувати інших у їхніх проступках.

Нагадаємо, днями Тарас Цимбалюк оскандалився через російські пісні. Актор і його обраниця провели вихідні в компанії друзів, серед яких також була скандальна блогерка Анна Алхім. Вона відома своєю любов’ю до пісень російських виконавців і регулярно демонстративно показує, що не збирається відмовлятися від них.

На вечірці з Цимбалюком і Готочкіною також звучали пісні артистів РФ, зокрема Земфіри, гурту Леприконси і Сергія Мазаєва. Останній є затятим прихильником кривавого режиму диктатора Володимира Путіна.

Сам Цимбалюк скандал поки що не коментує.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 11:12:08