Україна і світ

Олександр Терен розповів про участь у Холостяку 13 та очікування від майбутньої партнерки

Ветеран війни і головний герой романтичного реаліті Холостяк 13 Олександр Будько із позивним Терен розповів, якою має бути його майбутня партнерка.

Також він висловився про важливість мовного питання та зізнався, як батьки та друзі ставляться до його участі у проєкті.

Про відчуття після запрошення до участі у Холостяку

За словами Терена, спершу запрошення до участі у Холостяку він сприйняв несерйозно.

Зараз дивляться

– Найперша думка була, що це жарт. При таких умовах це було, і жартома, в принципі, про це говорилося, коли знімався фільм про Ігри Нескорених, саме про збірну Україну. Під час запису інтерв’ю якісь жарти були: Класно було б, якби Олександр був Холостяком. І я такий: Ну, напевно, класно. Ми там посміялися, але все ж дописали додаткове інтерв’ю, і от, я тут, – поділився Олександр.

Терен каже, що відчуває свою відповідальність перед суспільством, адже Холостяк – це дуже масштабне шоу.

Про очікування від майбутньої партнерки

– Внутрішній світ дівчини точно повинен бути багатим, різностороннім, щоб можна було вивчати, постійно дізнаватися щось нове. Мене приваблює, коли люди розвиваються, шукають якісь точки дотику зі мною, наприклад. Чим більше людина різноманітна у своєму житті, у своїх поглядах, тим мені буде цікавіше з нею спілкуватися. Класно, коли можна подискутувати, коли ви на чомусь не сходитесь поглядами. Класно, коли ви сходитесь поглядами і можете когось пообговорювати разом, – поділився Холостяк.

Чому для Терена важливе питання мови

Олександр неодноразово наголошував, що шукає дівчину, яка розмовляє українською мовою.

– Якщо це російська мова – це для мене дуже принципово, звичайно. Це мова ворога, я ніколи її не толерував, ще навіть до великої війни, ще до 2014 року. Я принципово не розмовляю російською і не хотів би, щоб нею розмовляла людина, яка буде поруч зі мною. Це тотальний дисонанс, це не та тема, на яку я б хотів дискутувати з дівчиною. Зараз ми повинні максимально мобілізуватися і зробити так, щоб українська культура, українська нація, суспільство загалом було українське. Нічого російського не повинно бути взагалі, – сказав Терен.

Про ідеальні стосунки

– Думаю, що ідеальних стосунків не існує. Маючи досвід спілкування з багатьма друзями, маючи досвід життя у своїй сім’ї, де батьки вже 30 років разом, я розумію, що всі люди сваряться, всі люди миряться, мають якісь розбіжності. На своєму досвіді ідеальних стосунків я ще не бачив, – поділився Олександр Будько.

Як батьки ставляться до участі Терена у Холостяку

За словами Олександра, рідні з розумінням та підтримкою поставилися до його участі у реаліті Холостяк. Терен не приховує, що його батьки вже хочуть онуків, однак вони не тиснуть на нього у цьому питанні.

– У мене тато старший, йому за 60, тому, звичайно, він вже хотів би внуків. Я його цілком розумію і намагаюсь пришвидшити цей процес. Але немає такого, що кожного разу, коли я приїжджаю, батьки такі: Давай вже одружуйся, швидше, нам вже треба діти і тд. Усе цілком вільно, вони в мене дуже хороші, дуже люблячі. Вони завжди з розумінням ставилися до всіх моїх стосунків, ніколи не влазили. Я їх дуже люблю, і вони мене, у нас дуже хороші стосунки, – зізнався Будько.

Фото: Олександр Терен

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 12:41:05