Україна і світ

Сергій Притула прокоментував незаконний виїзд Руслана Ханумака з України

Волонтер Сергій Притула розкритикував актора і сценариста Руслана Ханумака за незаконний виїзд з України. Він закликав українців не ставити всіх артистів під одну гребінку, і не думати, що всі чинять так, як вчинив шоумен.

Притула відреагував на незаконний виїзд Ханумака

За словами Сергія, вчинок Ханумака кинув тінь на всіх артистів. Люди починають вважати, що всі публічні їздять за кордон, щоб втекти. Притула запевняє, це не так. Про це він сказав у шоу Гуртом та вщент.

– Він виїхав, усім ручкою помахав і сказав: – Нехай я буду ухильником або зрадником, але буду зі своєю дитиною… Коли ти публічно впізнавана людина, і ти суспільству, яке страждає під час війни, і мільйони людей не можуть побачити своїх дітей, кажеш: – А я можу, я поїхав. І тут виникає запитання, а як ти виїхав? – сказав волонтер.

Також він наголосив, що Ханумак виїхав за кордон незаконно і на два місяці раніше за те, як заявив про це привселюдно. Ба більше, астма, завдяки якій Руслан нібито отримав відстрочку від служби, вже не є причиною для неї, а сама відстрочка – не дає дозволу виїжджати з України.

Зараз дивляться

– В українському суспільстві неймовірно високий запит на справедливість… Однак українська влада, транслюючи цей запит назовні, не опікується цим почуттям справедливості всередині українського суспільства. Напевно, ми ніколи не дізнаємося, яким чином Руслан Ханумак виїхав з України… Якщо почати розмотувати, то ця ниточка до якогось клубочка доведе. Хто пропустив, на яких підставах? Це все сумно, – наголосив Притула.

Руслан Ханумак виїхав з України – що відомо

До слова, з Русланом вийшла дуже цікава історія. На початку липня стало відомо, що Ханумак виїхав з України до США. Про це актор розповів сам, заявивши, що хоче бачити, як росте його син. Тоді шоумен не сказав нічого з приводу терміну, на який покинув нашу країну, але натякнув, що залишиться там жити.

Трохи згодом Ханумак пояснив, як виїхав з України, проте щось пішло не так. Він оприлюднив документ, у якому йдеться про те, що в нього відстрочка від служби, яку він нібито отримав через астму.

Через деякий час Руслан зніс свою публікацію з поясненнями, оскільки почала з’являтися інформація, що Україну він покинув ще в травні, і що астма не є причиною відстрочки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 12:09:06