Україна і світ

Тарас Цимбалюк уперше прокоментував скандал із російською музикою – що сказав актор

Актор Тарас Цимбалюк вибачився за те, що потрапив у скандал із російською музикою. Нещодавно він побував на вечірці, де слухали пісні виконавців РФ, зокрема й затятих шанувальників диктатора Володимира Путіна.

Цимбалюк прокоментував скандал із російською музикою

В Instagram Тарас оприлюднив пост, у якому перепросився і визнав свою провину. Актор зазначив, що це його помилка, а тому відмовлятися і виправдовуватися він не буде.

– Привіт! Усі вже прокляли мене? Усі побажали смерті мені і моїм близьким? Те, що публічна людина з’являється в соціальному просторі, і на фоні вмикають ворожу музику – це про*об. Я це визнаю і не збираюся зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватися і списувати на те, що і хто вмикав. Про*об – є про*об! І він тільки мій, – зазначив Тарас.

Актор додав, що війна – загострююча і жорстока штука. Насамперед тому, що соціум, практично цього не усвідомлюючи, перетворився на звірів-радикалів, які готові одне одного загризти за першої можливості. Він наголосив, що сам же дав уперше таку можливість, і вона одразу стала рушійною течією.

Зараз дивляться

Цимбалюк наголосив, що йому не варто було забувати про свою публічність, а тому на своєму прикладі попросив й інших українців з аудиторією зробити висновки.

– Усвідомте, що за вами йдуть люди. Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки, і вас із величезною радістю змішають із л**ном. Мені дуже шкода того кульгавого рівня професіоналізму певного прошарку журналістів, які звикли піаритися тільки на про*обах людей. Тому що розуміють, що це їб*чі охоплення і єдиний шанс для їхніх пабліків… Був не правий! – підсумував Тарас.

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк оскандалився через російські пісні. Річ у тім, що актор і його кохана Світлана Готочкіна побували на вечірці, де слухали музику артистів РФ. До слова, була на гулянці й скандальна Анна Алхім, що відома своєю любов’ю до контенту країни-агресора.

Компанія розважалася під треки Земфіри, гурту Леприконси та Сергія Мазаєва. Останній є затятим прихильником Путіна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 13:00:09