Львівський портал

Волонтери із Львівщини передали на фронт 45 дронів

Волонтери з Мостиськ, що на Львівщині передали на передові позиції 45 дронів. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Чергову поїздку на схід до наших захисників здійснили волонтери із мостиськ. Вони їхали тисячі кілометрів за маршрутом Дніпро-Запоріжжя-Курахово-Покровськ-Краматорськ-Костянтинівка-Лиман-Борова-Харків.

Волонтери двома бусами везли для військовослужбовців понад 3 тонни вантажу. Відтак відвідали волонтери позиції 24-ої, 64-ої, 103-ої, 63-ої бригад, 1,3,15 прикордонні загони, військові комендатури, прифронтові госпіталі. Передали іменні посилки, продукти, військову амуніцію, одяг, а також запчастини до машин, інструменти, багато медикаментів, виконали всі замовлення наших воїнів.

Також волонтери передали 45 дронів, які були закуплені за кошти, виручені на благодійному аукціоні, що проводився у Мостиськах.

«Дуже раділи воїни малюнкам дітей і їх листам, де учні щиро зверталися до наших захисників, вкладали у рядки тепло і надію на Перемогу.  На поїздку нас вже традиційно благословив о.Петро Федаш. Він освятив Державні прапори, малюнки дітей, вервечки, які ми передали воїнам, як обереги. Проводжали нас у поїздку також школярі, їм ми підписали  Прапор «Слава ЗСУ», який вони зберігають у класі, як реліквію», –  розповідає волонтер Василь Ісанський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-18 18:47:22