Україна і світ

Алла Пугачова закликає знайомих покинути Росію – ЗМ

Співачка Алла Пугачова почала закликати своїх знайомих покидати Росію. За заявами російських ЗМІ втекти з країни зірка радить найближчими тижнями.

Алла Пугачова закликає знайомих покинути Росію – ЗМІ

Відомо, що про спілкування Алли з друзями з РФ російським ЗМІ розповів близький друг співачки. За його словами, Пугачова зателефонувала кільком своїм друзям і заявила, що потрібно валити з країни, причому зробити це потрібно протягом декількох місяців.

Щоправда, Алла так і не розповіла, що буде в Росії вже ближче до осені, але за її словами, жити за кордоном її знайомим росіянам потрібно щонайменше півроку.

Зараз дивляться

Деякі Telegram-канали з РФ повідомляють, що Галкіній і Пугачовій надійшло близько десятка їхніх друзів і знайомих, і ніхто з них не сказав причину такого рішення.

До речі, не секрет, що зіркова пара відхрестилася від РФ в умовах війни – за їхні слова і дії в Кремлі вирішили поквитатися, і з березня Пугачову хочуть визнати іноагентом. До речі, з проханням визнати іноземним агентом зверталася і сама Пугачова – вся річ у тім, що її чоловікові вже дали такий статус за критику війни, а артистка з ним повністю солідарна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 16:24:05