Львівський портал

На Львівщині судитимуть 22-річного чоловіка, в якого знайшли наркотиків на 5 млн грн

На Львівщині судитимуть 22-річного мешканця Чернігова, який з метою збуту зберігав при собі психотропів майже на 5 млн грн. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що у квітні цього року правоохоронці виявили у обвинуваченого заборонену речовину PVP, яку той мав намір збути. Зокрема у наплічнику, який перебував у салоні автомобіля.

В подальшому, за клопотанням прокурора, було проведено обшук транспортного засобу. У прихованих порожнинах кузова також виявлено ємкості з тим же психотропом. Загалом виявлено та вилучено понад 4,3 кг розфасованого PVP. Вартість останньої за цінами «чорного» ринку становить близько 5 млн грн.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно 22-річного мешканця міста Чернігів. Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Наразі фігурант перебуває під вартою без права внесення застави.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-03 13:48:18