Львівський портал

На Львівщині водій «Рено» на смерть збив 68-річного пішохода

На Львівщині водій «Рено» на смерть збив 68-річного пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась 4 липня близько опівночі на автодорозі «Київ-Чоп» у межах села Ков’ярі, Львівського району.

За даними правоохоронців, водій автомобіля «Рено Сценік», 39-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, мешканця Стрийського району віком 68 років. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-05 07:43:11