Львівський портал

8 липня Львів попрощається із двома захисниками

У понеділок, 8 липня, Львів проводжає в останню путь Миколу Логінова та Руслана Брянського, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають віддати останню шану полеглим воїнам, а також утриматися у цей час від розважальних та святкових заходів.

Біографічна довідка:

Микола Логінов, позивний Святий (28.04.1988 – 28.06.2024) був уродженцем села Коритниця Волинської області.

Навчався у школі в смт Нижанковичі на Самбірщині. Фахову та вищу освіту здобув у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу та в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

Після завершення навчання впродовж 2011-2014 років проходив військову службу у Мостиському прикордонному загоні Західного регіонального управління ДПСУ.

У 2015-му вступив до лав новоствореної Національної поліції України, де ніс службу в управлінні патрульної поліції у Львівській області.

З 2019 по 2022 рік працював за кордоном у сфері вантажних перевезень.

Нагороджений медаллю Національної гвардії України «За звитягу», почесною відзнакою «Хрест 54 ОМБР» та нагрудним знаком «Знак пошани» Донецької обласної військової адміністрації.

Із початком повномасштабного російського вторгнення добровільно став до лав Національної гвардії України, де виконував бойові завдання у складі 4 батальйону оперативного призначення «Сила Свободи» 4 бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука. Воював на Донецькому напрямку.

У Миколи Логінова залишились дружина, батьки та брат.

Руслан Брянський (01.01.1985 – 29.06.2024) – уродженець міста Мар’їнка Донецької області.

Навчався у школі №92 у Макіївці. Професійно-технічну освіту за спеціальністю «слюсар-ремонтник» здобув у Донецьку. Тривалий час працював на шахтах, а згодом – у сфері будівництва. У вільний від роботи час полюбляв займатися боксом.

Під час повномасштабного російського вторгнення став на захист Батьківщини до лав 7 прикордонного Карпатського загону Західного регіонального управління ДПСУ.

У Руслана Брянського залишились дружина, донька, мати та двоє братів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-07 13:32:11