Україна і світ

Після вибухів у Лівані Emirates Airlines ввела заборону для пасажирів на пейджери у літаках

Фото: Getty Images

Після серії вибухів через детонацію пейджерів та рацій у Лівані минулого місяця дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити ці пристрої на власних рейсах.

Про це пише Reuters.

– Усім пасажирам, які подорожують до, з або через Дубай, заборонено перевозити пейджери та рації в зареєстрованій або ручній поклажі, — йдеться у заяві авіакомпанії.

Заборона на пейджери та рації від Emirates Airlines

Авіаперевізник зазначив, що у рамках посилених заходів безпеки будь-які знайдені заборонені предмети будуть конфісковані поліцією Дубая.

Зазначається, що найбільша авіакомпанія Близького Сходу оголосила, що рейси до Іраку та Ірану залишаться призупиненими до вівторка, а рейси до Йорданії відновляться в неділю.

– Польоти до Лівану будуть призупинені до 15 жовтня через ескалацію ізраїльських атак проти підтримуваної Іраном організації Хезболла, включаючи удари поблизу аеропорту Бейрута, – пише видання.

Кілька інших авіакомпаній також призупинили рейси до Бейрута та інших регіональних аеропортів на тлі цієї ситуації.

Нагадаємо, що 17 вересня на півдні Лівану, тоді здетонували портативні радіоприймачі та пейджери, які використовували бойовики Хезболли.

А 21 вересня Ізраїль завдав потужних авіаударів по Лівану після розкриття планів Хезболли.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

1 жовтня через різке загострення військової ситуації Міністерство закордонних справ провело гуманітарну операцію з евакуації 179 людей із Лівану, серед яких 134 громадянина України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-05 23:48:24