Україна і світ

Війська РФ атакували Херсонщину дронами: серед постраждалих – працівники швидкої допомоги

Фото: Getty Images

У Херсонській області російські війська атакували безпілотниками місцевих жителів. Під удари потрапили Антонівка та Велетенське.

Обстріл Херсонщини дронами – що відомо про постраждалих

За інформацією Херсонської ОВА, в Антонівці внаслідок скидання вибухівки з дрона постраждав 59-річний чоловік.

Під час удару він перебував в автомобілі. Чоловіка госпіталізували до лікарні з вибуховою та черепно-мозковою травмами, контузією, уламковими пораненнями передпліччя та ніг.

Водночас у Велетенському через атаку російського безпілотника постраждали жінка і троє працівників екстреної швидкої медичної допомоги, повідомили у Херсонській ОВА.

Внаслідок удару БпЛА 49-річна постраждала дістала перелом стегна та передпліччя. Вона перебуває у тяжкому стані.

Також під удар дрона потрапила бригада швидкої допомоги, яка приїхала на виклик. Після того, як російські окупанти скинули вибухівку з БПЛА, серйозно пошкоджено авто.

Через російську атаку поранений 60-річний водій, який дістав вибухову травму, контузію та поранення голови. Медичні працівники у лікарні оцінили його стан як тяжкий.

Пізніше ще двом працівникам швидкої допомоги, які потрапили під удар ворожого БпЛА у Велентенському, знадобилася медична допомога.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вибухові травми та контузії дістали 50-річний фельдшер та 63-річний водій. Обидва чоловіки – у стані середньої тяжкості.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-05 19:38:44