Львівський портал

Приїхали на парубоцьку вечірку: двоє жителів Львівщини намагались незаконно перетнути кордон

На Закарпатті прикордонники виявили двох жителів Львівщини, які мали намір незаконно потрапити до Румунії. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. 

Відтак, чоловіків віком 23 та 24 роки затримали під час перевірки в прикордонній зоні. Військовослужбовцям молодики повідомили, що приїхали на Закарпаття до друга на парубоцьку вечірку. Проте ім’я товариша та адресу його проживання вони згадати так і не змогли. 

Згодом з’ясувалось, що насправді чоловіки планували перетнути кордон поза пунктами пропуску. Вони завчасно підготовали спорядження – каремати, дощовики, спальні мішки, суміш для розпалювання вогнища, ліхтарі, компаси тощо. Надіслали все поштою на Закарпаття і планували використати спорядження після свого прибуття. 

Чоловіків затримали, і щодо них склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Справи скерували до суду.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-05 17:55:46