Львівський портал

На Львівщині 32-річний чоловік через ревнощі намагався вбити свою співмешканку

32-річного мешканця Дрогобицького району Львівщини взяли під варту за спробу вбити свою співмешканку. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, що у червні цього року в одному із сіл Дрогобицького району підозрюваний намагався вбити свою співмешканку.

В той день, перебуваючи в будинку, між ними трапився конфлікт на ґрунті ревнощів. В ході суперечки фігурант вхопив ніж та наніс кілька ударів в шию та живіт. Після вчиненого чоловік втік з місця події. Проте потерпіла вижила, оскільки її вчасно було госпіталізовано до лікарні.

32-річному мешканцю району повідомили про підозру у закінченому замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст.115 КК України). Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-05 10:42:12