Україна і світ

Кара Делевінь згадала, як напилася у 8 років

Модель та акторка Кара Делевінь зізналася, що вперше перебрала з алкоголем у восьмирічному віці. Це сталося на весіллі її тітки.

Кара Делевінь про стосунки з алкоголем та наркотиками

Розповідаючи про свою багаторічну боротьбу зі зловживанням психоактивними речовинами, 31-річна зірка Загону самогубців, згадала, коли вперше напилася.

– Мені було вісім – божевільний вік, щоби напиватися, – визнала модель.

Зараз Делевінь вже два роки як не вживає міцні напої. Вона поділилася, що хибно вважала алкоголь та наркотики панацеєю, яка допоможе пережити важкі часи.

Зараз дивляться

– Раніше я думала, що наркотики та алкоголь допоможуть мені впоратися, але це не так. Вони робили мене сумною і дуже пригніченою. Тепер я відчуваю, що до мене повернулася моя сила, і я більше не підвладна їхньому впливу, – розповіла Кара.

До тверезого способу життя її підштовхнули фото папараці, на яких вона поводилася неадекватно після фестивалю Burning Man.  Попри своє нове життя, Делевінь не проти спілкування з людьми, які п’ють на вечірках та фестивалях. Сама ж вона не торкнулася до спиртного і на музичному фестивалі Гластонбері.

Кара Делевінь не стала топити горе у міцних напоях навіть після того, як в березні пожежа знищила вщент її маєток у Лос-Анджелесі вартістю $7 млн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 12:03:08