Львівський портал

Андрій Болюбаш залишив посаду голови Громадської ради при Львівській ОДА

У четвер, 4 липня розпорядженням начальника Львівської ОВА Максима Козицького було припинено членство Андрія Болюбаша в Громадській раді при Львівській ОДА за його особистою заявою. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Правник, адвокат, громадський діяч Андрій Болюбаш очолював Громадську раду при Львівській обласній державній адміністрації з травня 2017 року, три каденції поспіль.

За період його керівництва рада пройшла через завершення адміністративної реформи, епідемію коронавірусу та повномасштабне вторгнення росії. Болюбаш організував роботу Громадської ради як дієвої точки концентрації зусиль громади області.

Під час його керівництва були проведені численні волонтерські збори, тренінги для громадських ініціатив, зустрічі та обговорення проєктів рішень органів влади.

«Львівська ОВА дякує за тривалу активну роботу для розвитку громадянського суспільства та бажає успіхів у всіх починаннях», – йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-04 12:14:40