Львівський портал

На Яворівщині двоє чоловіків розповсюджували канабіс та амфетамін

У Яворівському районі правоохоронці затримали двох чоловіків, які збували місцевим жителям наркотичні речовини та психотропні засоби. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

За даними відомства, 31-річний мешканець Яворова та 28-річний мешканець одного з сіл Яворівського району розповсюджували заборонені речовини «з рук в руки». Поліцейські задокументували факти збуту наркотиків і психотропів, а також під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили у них речовини, схожі на «канабіс» та «амфетамін». Все скерували на експертизу.

Одному зі зловмисників, мешканцю райцентру, правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Другому – у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

За скоєне їм загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-04 13:19:51