Україна і світ

Jerry Heil підтримала проєкт Друзі ДШВ

Співачка Jerry Heil стала ще однією зіркою, що долучилася до проєкту Друзі ДШВ. В ефірі розмовної студії телеканалу ICTV в телемарафоні Єдині новини артистка розповіла ведучій Яні Брензей, що означає ця ініціатива особисто для неї.

Jerry Heil підтримала проєкт Друзі ДШВ

Представниця України на Євробаченні 2024 наголосила, що підтримка військових є обов’язком кожної людини. Зокрема це стосується публічних персон, які можуть привертати увагу до важливих питань завдяки своїй медійності та творчості.

Jerry Heil всіх українців долучатися до допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ, нагадавши, що навіть найменші донати мають значення та разом формують відчутну підтримку.

Зараз дивляться

– Треба брати відповідальність за свою країну. І це найменше, що ти можеш зробити, – звісно, задонатити, і говорити про те, як це важливо, – зазначила артистка.

Співачка поділилася, що в її родині також є військові, зокрема її брат служить на фронті. Тому вона знає, з якими викликами щодня стикаються наші захисники та захисниці.

– Сьогодні, у мене конкретно як творчої одиниці, є можливість писати музику і виступати з нею тільки тому, що там нас боронять, – підкреслила Jerry Heil.

Вона додала, що одразу згодилася підтримати всеукраїнську платформу Друзі ДШВ, яка почала діяти 1 липня. Також вона обіцяла переказати прохання від десантників до своєї колеги Alyona Alyona долучитися до ініціативи, зазначивши, що це честь для них обох.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 16:12:05