Україна і світ

Дизайнер Френк Вільде відерагував на удар по Охматдиту

Берлінський дизайнер Френк Вільде, відомий своїми селфі у ліфті в образах, натхненними Україною, відреагував на масовану ракетну атаку 8 липня. Зокрема Френка приголомшив черговий цинічний злочин окупантів – удар по дитячій лікарній Охматдит у Києві.

Френк Вільде закликав світ підтримати Україну зброєю

У своєму Instagram опублікував промовисте фото, сповнене символізму. На ньому він вдягнений у білу футболку з написом Russia is a terrorist state, стилізованим під кров. Дизайнер в одній руці тримає телефон, а іншою пригортає до себе ляльку у закривавленій пелюшці, нагадуючи про удар по українських дітях.

За спиною Френка Вільде розміщено прапор ООН з вимогою викинути РФ з організації.

Зараз дивляться

– Ми виходимо на демонстрацію сьогодні під російським посольством о 19:00 вечора аби вкотре вимагати такі потрібні Тауруси та нагадати, що мирні переговори з терористами, які вбивають дітей на лікуванні, неможливі. Лише збройна перемога України може принести мир, – наголосив Вільде.

Він акцентував, що в нашої країни має бути можливість захистити своїх дорослих та малих громадян від російських загарбників.

Удар по лікарні Охматдит 8 липня

Росіяни влучили по дитячому медичному закладу ракетою Х-101. Її уламки вже знайшли на місці атаки. Відкрите кримінальне провадження за фактом злочину.

У ДСНС повідомили, що з-під завалів Охматдиту врятували 4 людини, з них 3 дитини. Загалом у лікарні наразі 16 постраждалих, з яких семеро – діти. Також відомо про двох дорослих загиблих, зокрема, одну лікарку.

Фото: Френк Вільде

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 17:03:09