Львівський портал

У Новому Роздолі наркоторговець вирощував коноплю у квартирі

32-річного мешканця Нового Роздолу судитимуть за облаштування лабораторію з вирощення конопель в себе в кімнаті. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що у місті Новий Розділ обвинувачений вирощував коноплю. Задля цього чоловік організував кустарну лабораторію зі штучним мікрокліматом у кімнаті квартири, де проживав. З цих рослин він виробляв особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс», який в подальшому мав намір збувати «клієнтам».

Під час проведених обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено спеціальне обладнання, 22 пакети із зернами рослин забороненої речовини та більше 7 кг висушеного канабісу.

Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить майже 2 млн грн.

Обвинувальний акт стосовно 32-річного мешканця Нового Роздолу скерували до суду. Йому інкриміновано незаконне виробництво, виготовлення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах, незаконний посів та незаконне вирощування конопель, незаконне придбання, виготовлення та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення особливо небезпечних наркотичних засобів, організація місця для незаконного виробництва наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 310, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України). Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-21 17:37:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин