Львівський портал

У Львові відкрили центр рекрутингу 93-ї бригади «Холодний Яр»

93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр» відкрила свій перший рекрутинговий центр у Львові. Сюди можна прийти і дізнатися більше про службу у бригаді, про всі актуальні вакансії, а також самому обрати бажану професію у війську. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Бригада «Холодний Яр» однією з перших стала на захист України від російських окупантів у 2014 році. Її бійці першими застосували Байрактар на полі бою, першими взяли в полон російських окупантів 24 лютого 2022 року, і першими проривали російський фронт під час Харківського контрнаступу.

Зараз бригада шукає діловодів, водіїв, кухарів, пілотів дронів, інженерів, розвідників, артилеристів і танкістів, а також інших фахівців. Тому запрошують усіх охочих долучатися до війська.

«Кожен охочий може ознайомитися з переліком вакантних посад і обрати ту роботу, до якої лежить душа або є відповідні навики і бажання. Найголовніше – це бажання. Зараз війна змінюється, зростає технологічність ведення бою, відповідно і зростають вимоги до навченості персоналу. Тому високотехнологічні професії, такі як фахівець безпілотних систем, інженер, навіть ІТ-фахівці зараз дуже потрібні у бойових бригадах, оскільки вони займаються опрацюванням прошивок для безпілотних систем, розробкою програм, які забезпечують виконання функцій тієї чи іншої безпілотної системи. Тому всіх фахівців будь-яких професій запрошую до нашого центру, від вас – бажання захищати країну, а професію і посаду ми вам підберемо. Найефективніше – прийти до центру, побесідувати з наших фахівцем, заповнити анкету, і потім прибути до нас у частину і вже звідти поїхати на навчання для проходження базової підготовки, після чого прийти у підрозділ, з яким знову розпочати колективну підготовку і навчання працювати в команді», – пояснив керівник 93-ї бригади «Холодний Яр» полковник Павло Паліса.

Особливістю центру буде те, що він також забезпечуватиме комунікацію між командуванням бригади та родинами військових, тобто буде соціально орієнтованим.

«Тут можна прийти і отримати інформацію про вакансії, але також для тих, хто служить чи проходить тут лікування – це, фактично, рідний дім у Львові, куди можна прийти і поспілкуватися, попити чаю, отримати довідкову інформацію. Загалом, коли йдеться про підтримку Збройних сил, це для нас пріоритет, і нічого іншого в часі війни у пріоритеті бути не може. Тому допомагати – це наш обов’язок», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Центр рекрутингу діє на вул. Генерала Чупринки, 38, із 09:00 до 17:00. Контакти: з питань рекрутингу – 0660651021, [email protected]; зв’язок з бригадою – 0674590439, [email protected].

«Нас називають бригадою кіборгів, рекордсменами російського лендлізу та найвправнішими пілотами дронів, і кожен може стати частиною цієї легенди. Наша бригада названа на честь холодноярських повстанців: це були звичайні люди, що покинули нормальне життя та стали до бою за вільну Україну. Вони роками тримали в страху значно краще озброєних більшовиків, і від початку війни працює на найгарячіших напрямках, тому я дякую воїнам за їхню стійкість, сміливість і відданість справі. Ми теж певні: незалежно від того, хто ми у цивільному житті, захищати свою землю та робити подвиги може кожен», – додав командир бригади полковник Павло Паліса.

До слова, загалом у Львові діє уже 6 центрів рекрутингу, де можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії та поспілкуватися з представниками бригад. Це рекрутинговий центр ЗСУ, «Азову», 3 окремої штурмової бригади, 103 бригади ТрО, батальйону «Вовки Да Вінчі» та 24-ї ОМБр імені короля Данила.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-26 12:20:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин