Львівський портал

Львівська ОВА передасть понад 500 товарів для ЗСУ та ДСНС

Львівська обласна військова адміністрація передасть Збройним Силам України та ДСНС понад 500 найменувань товарів, серед яких автомобілі, ноутбуки, гаджети та генератори. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

«Майже два роки Львівська ОВА спільно з Львівською митницею та Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції забезпечує передачу майна для потреб функціонування держави в умовах воєнного стану», – йдеться у повідомленні.

У червні на вебсайті Львівської ОВА опублікували та запропонували для передачі понад 1600 найменувань товарів та отримали дев’ять запитів від військових частин та ДСНС з різних регіонів України, зокрема з Львівської, Полтавської, Миколаївської, Закарпатської та Хмельницької областей.

Напередодні, 27 червня, відбулася узгоджувальна нарада за участю військовослужбовців та представників ДСНС.

За результатами було вирішено передати понад 500 найменувань товарів, серед яких:

  • п’ять автомобілів;
  • понад 170 ноутбуків;
  • близько 140 планшетів та смартфонів;
  • понад 300 одиниць інших товарів, таких як генератори, побутова техніка, обладнання та їхні комплектуючі, інструменти тощо.

Усе це буде використовуватися для потреб оборони та національної безпеки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-28 09:32:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин