Львівський портал

Ірині Цибух посмертно нагородили орденом «За мужність»

Полеглу львівську журналістку, медикиню добровольчого батальйону «Госпітальєри» 25-річну Ірина Цибух (Чеку) нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Відповідний указ Президента України Володимира Зеленського, з’явився на сайті глави держави.

«Нагородити орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Цибух Ірину Володимирівну (посмертно) – менеджера управління департаменту дирекції акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України», – йдеться у документі.

Нагорода Ірини Цибух отримана за особисту мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людей, у боротьбі зі злочинністю, а також в інших випадках при виконанні військового, службового, громадянського обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у середу 29 травня 2024 року на фронті загинула медик добровольчого батальйону «Госпітальєри» 25-річна Ірина Цибух.

Також було опубліковано прощальний лист Ірини Цибух. Дівчина не дожила до свого 26-річчя два дні. Ірину Цибух поховали на полі почесних поховань новітніх героїв у Львові.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.



Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-29 13:48:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин