Львівський портал

У Львові «Пежо» на смерть збив невідомого пішохода

Ввечері 30 червня на вулиці Кульпарківській у Львові водій автомобіля «Пежо» збив пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Поліцейські встановлюють особу загиблого. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 30 червня о 22.50 на вулиці Кульпарківській.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Пежо», 48-річний мешканець Львівського району, скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину у непризначеному місці. Від отриманих травм чоловік в подальшому помер у лікарні, поліцейські встановлюють його особу.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-01 08:55:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин