Львівський портал

Пустомитах п’яний водій на пішохідному переході збив 35-річну жінку

На Львівщині п’яний водій Nissan на пішохідному переходу збив 35-річну жінку. Постраждалу госпіталізували до лікарні. Натомість водія затримали правоохоронці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась 1 липня близько 13.00 на вулиці Грушевського у місті Пустомити, Львівського району.

За даними правоохоронців, водій автомобіля Nissan Qashqai, 40-річний львів’янин, скоїв наїзд на 35-річну місцеву мешканку, яка переходила проїзну частину у межах пішохідного переходу. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

Також встановлено, що водій Nissan керував транспортним засобом у стані сп’яніння.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-02 07:35:10

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин