Львівський портал

Інспекторку Львівської митниці засудили до 6 років за ґратами за хабар

До 6 років за ґратами з конфіскацією майна засудили колишню державну інспекторку митниці за хабар на безперешкодний перетин кордону. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори у суді довели, що у січні засуджена одержала від громадянина хабар за забезпечення безперешкодного переміщення ним товару через митний кордон смугою руху «зелений коридор». А також нескладання протоколу про порушення ним митних правил та внесення завідомо неправдивих відомостей з даного приводу до бази даних «Інспектор».

Задокументовано неодноразове одержання жінкою неправомірної вигоди на загальну суму 8 000 грн.

Наразі обвинувачена звільнена з митниці.

Державну інспекторку митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці визнали винною у службовому підробленні та одержанні неправомірної вигоди, вчиненому повторно (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 368 КК України).

Її засудили до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також позбавлено права обіймати посади пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій терміном на 3 роки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-02 12:13:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин