Львівський портал

Він дивився закордон, а вона на його гроші: на Львівщині викрили псевдоподружжя

На Львівщині пункті пропуску «Краківець» під час перевірки документів прикордонники виявили фіктивне подружжя. 24-річний харків’янин намагався виїхали до США. Про це повідомила  пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

«За допомогою жінки, особи з інвалідністю, 24-річний харків’янин планував виїхати до США. За розрахунками “молодят”, чоловік отримав “статус” людини, яка здійснює супровід особи з інвалідністю», – йдеться в повідомленні.

Одружився 24-річний чоловік із мешканкою Львівщини. За даними прикордонників, після перетину кордону, за свої послуги жінка мала отримати 7 тис. доларів США. Під час бесіди чоловік та жінка зізнались, що їхній шлюб – фіктивний.

Прикордонники повідомили правоохоронців про кримінальне правопорушення. Максимальне покарання, яке передбачена статтею – пʼять років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-02 12:37:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин