Україна і світ

Юлія Сеник долучилася до проєкту Друзі ДШВ з підтримки Десантно-штурмових військ

Ведуча програми Факти ICTV та телемарафону Єдині новини Юлія Сеник долучилися до проєкту Друзі ДШВ з підтримки Десантно-штурмових військ ЗСУ. 

Юлія Сеник стала другом ДШВ

У своєму відеозверненні ведуча наголосила на важливості об’єднання. Юлія Сеник закликала українців щомісяця донатити на потреби десантників. А зробити це можна завдяки всеукраїнській платформі Друзі ДШВ, яка розпочала роботу 1 липня.

– Лише разом ми можемо перемогти ворога! Стань другом ДШВ і підтримай щомісячним донатом наших мужніх героїв, – сказала Сеник.

Зараз дивляться

На сайті платформи Друзі ДШВ можна адресно підтримувати українських десантників. Також завдяки проєкту можна більше дізнатися про історію, структуру та потреби як окремих бригад, так і загалом ДШВ.

Стати другом десантників дуже просто – зробіть щомісячний донат на сайті Друзі ДШВ або за спеціальним QR-кодом. Збір коштів спрямований на покращення умов життя й служби бійців, медичне забезпечення та необхідне спорядження для захисту Батьківщини і кожного з нас.

До проєкту Друзі ДШВ долучилися й українські знаменитості. Так, друзями ДШВ стали Святослав Вакарчук, Тарас Тополя, Олександр Швачка, Олена Фроляк, Володимир Рунець, Оксана Соколова, Тоня Матвієнко, Надія Матвєєва, Григорій Решетнік та інші.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-04 19:04:07