Львівський портал

Мешканець Львівщини за 4000 дол. обіцяв військовозобов’язаному оновити дані в ТЦК 

35-річний стриянин за 4 тисячі доларів США обіцяв військовозобов’язаному без його присутності оновити військово-облікові дані та документи. Його затримали під час отримання хабаря. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, згідно домовленостей «клієнт» мав не з’являтися і для проходження військово-лікарської комісії. Встановлено, що для «вирішення питання» підозрюваний мав скористатися нібито дружніми взаєминами із посадовцями ТЦК та вплинути на їхнє рішення.

Затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України – під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 2,5 тисяч доларів США, ще 1,5 тисячі він отримав напередодні.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи, за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).Наразі йому обрали запобіжний захід. Перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-03 08:42:05