Львівський портал

Львівська філармонія закриє сезон концертом, присвяченим пам’яті Мирослава Скорика

13 липня о 18:00, на день народження видатного композитора, патрона Львівської національної філармонії Мирослава Скорика, відбудеться концерт його пам’яті. Традиційно цей день є закриттям філармонійного сезону. Про це повідомили організатори.

Попри злочинні дії країни-агресора, 121-й сезон став доленосним для Львівської національної філармонії. Попри обстріли та блекаути щотижня філармонія запрошувала слухачів до своєї зали, а артисти та колективи філармонії дарували ще більше емоцій, таланту, надії, ще більше знайомили слухачів усього світу з українською музикою. За кожен виступ, що відбувся, музиканти дякують Збройним Силам України.

На завершення насиченого філармонійного року Академічний симфонічний оркестр підготував грандіозну програму з творів Мирослава Скорика, Богдани Фроляк та Моріса Равеля. Твори об’єднані мінливою та фантазійною ідеєю танцю, руху до світла та щирим ліризмом визнаної десятиліттями музики. Також вперше в Україні прозвучить Концерт для гобоя та симфонічного оркестру Богдани Фроляк. Твір був написаний у 2022 році на замовлення українського гобоїста, соліста та концертмейстера Вашингтонської національної опери Ігоря Лещишина.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-02 10:24:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин