Україна і світ

Блогерка з Бразилії Аліне Феррейра померла після невдалої операції на сідницях

Бразильська блогерка Аліне Феррейра померла після невдалої операції зі збільшення сідниць. Їй було 33 роки.

Аліне Феррейра померла – що відомо

Як стало відомо, в клініці Ame-se в Гоянії Аліне Феррейра заразили генералізованою інфекцією через застосування поліметилметакрилату (ПММА, органічне скло). Про це повідомляє Correo Brazilenze.

Після операції блогерка приїхала додому. Уже згодом вона почала скаржитися на біль у животі та жар. Аліне госпіталізували в лікарню, де вона впала в кому. Також відомо, що у Феррейри двічі зупинялося серце – 28 і 30 червня. Померла вона 2 липня ввечері.

Зараз дивляться

Лікарку-біологиню Граціелль Барбозу, яка була відповідальна за операцію, вже заарештовано. Ба більше, як стало відомо, то медик не мала відповідної ліцензії на проведення подібного хірургічного втручання. Сама лікарня не була зареєстрована в Регіональній раді, отже, виходить, що і права проводити пластичні операції в них не було. Клініку вже закрили.

Естетична процедура, яку пройшла Аліне, передбачала застосування ПММА (гелю для ін’єкцій). Національне агентство з нагляду за здоров’ям рекомендує його використовувати тільки у випадках розвитку деформацій тіла, викликаних серйозними захворюваннями, такими як поліомієліт.

У своєму Instagram Аліне розповідала про моду, подорожі та повсякденне життя. У неї було понад 48 тис. підписників. В блогерки залишилися чоловік і двоє дітей.

Фото: Аліне Феррейра

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-04 16:03:05