Львівський портал

Львівська співачка наспівала в Америці на 60 автомобілів для ЗСУ

60 автівок для ЗСУ – результат туру США та Канадою відомої Львівської співачки Ірини Федишин. Про це повідомила сама виконавиця на своїй сторінці у Facebook.

«Дякую Богові, що це стало можливим. Позаду залишилися 26 концертів, які відбулися у різних куточках США та Канади, відстанню у тисячі кілометрів, які ми долали автівками та 16-ма літаками. Інколи перельоти тривали від 4 до 5 годин у день концерту.

Позаду багато теплих зустрічей і знайомств, недоспаних ночей і багагато валіз, вщент заповнених концертними костюмами, лотами для аукціонів, навіть, деяким технічним обладнанням. Але тим не менше – результат цього вартував», – повідомила Ірина Федишин.

Загалом концерти відбулися у 26 містах, зокрема, у Нью-Йорку, Чикаго, Маямі, Вашингтоні, Торонто, Ванкувері й інших.

Збирати кошти для такої кількості автомобілів допомагали благодійні аукціони, які проводила команда співачки на її концертах, українська діаспора, а також окремі благодійники.

«Окрім закупівлі автівок ми закрили витрати по доставці машин з Англії, також витрати на пальне і логістику автівок з Європи. А ще фарбування, проведення певних ремонтних робіт, заміна мастил та акамуляторів», – повідомила Ірина Федишин.

Автівки отримають :

полк «Азов», 3 штурмова, Едельвейс , 25 бригада , 125 бригада, 80 бригада , 414 окремий батальйон морська піхота , 8 полк спеціального призначення, 74 окремий розвідувальний батальйон, Вінницькі скіфи, 454 львівський батальйон, патрульна артилерія, 68 Єгерська бригада, 93 бригада, 22 бр, , 47 інженерно-саперна бр,  58 мотопіхотна бр, 81 бр., 43 бр., 32 бр., 77 бр., 406 бр., 65 бр., 250 обʼєднаний центр обʼєднаної інженерної підтримки, бр. «Буревій», батальйон спеціального призначення «корт стрілецький», 105 тернопільська ТРО 85 батальйон, 710 бр., 225 зенітно-ракетний полк, 24 бригада; та інші.

Від початку повномаштабного вторгнення благодійний фонд Ірини Федишин відправив на для ЗСУ 242 автомобілі.

Варто зауважити, 10 лютого 2023 року на фронті загинув Роман Климкович (Чех)  двоюрідний брат Ірини Федишин. До його світлої пам’яті співачка наколядувала на 22 автомобілі для військових.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-01 21:24:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин