Україна і світ

Сергій Притула розповів, у кого відмовляється брати донати на ЗСУ

Волонтер Сергій Притула зізнався, що не у всіх бере донати на ЗСУ. Він розповів, що одного разу відмовив у цьому впливовій людині, а також бізнесам, які таким чином хочуть відбілити свою репутацію.

Притула сказав, у кого відмовився брати донат на ЗСУ

Сергій Притула підтвердив те, що відмовився взяти донат на допомогу армії у людини з неоднозначною репутацією. Імені він не назвав, однак натякнув, що ця персона пов’язана з бізнесом і політикою. Гроші все ж дійшли до ЗСУ, оскільки їх узяв інший благодійний фонд.

– Я розумію, що в інтересах війська гроші можна було б брати й у чорта лисого, але проблема в тому, що саме ця людина гірша за чорта. Я не хотів зшиватися хоч якимось кейсом із цією людиною, тому ми відправили до нього представників іншого фонду, які взяли ці гроші, – сказав Сергій.

Також Притула зазначив, що кілька разів не брав кошти в бізнесів, які хотіли відбілитися шляхом донатів. Каже, особисто до них у нього жодних претензій не було, проте їхні компанії були в списку НАЗК.

Зараз дивляться

– Нам доводилося пояснювати цим справді хорошим людям. У мене до них особисто немає жодних претензій, і вони класні, вони патріотичні, і вони донатять, але працюють у компаніях, які були в списку НАЗК, визнані спонсорами тероризму, – поділився Сергій.

Волонтер наголосив, що для нього важлива репутація. І якщо хтось із бізнесів хоче донатити, але перебуває на російському ринку, то має з нього вийти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 11:17:16