Україна і світ

Потрібні донати для українських героїв: артисти і зірки підтримали проєкт Друзі ДШВ

Українські артисти та відомі особистості підтримали проєкт Друзі ДШВ. Серед них – Олена Фроляк, Святослав Вакарчук, Володимир Рунець, Тарас Тополя, Юлія Сеник, Олександр Швачка, Тоня Матвієнко, Григорій Решетнік, Jerry Heil, Марія Бурмака та інші.

Друзі ДШВ – це всеукраїнська платформа, на якій кожен може задонатити на підтримку Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Українські десантники значно краще виконуватимуть складні бойові завдання, якщо матимуть достатньо комплексів РЕБ, дронів, запасних частин, приладів нічного бачення, спеціальну інженерну техніку та тепловізори. Їх планують закупити на зібрані кошти.

Зараз дивляться

Головна редакторка, ведуча Фактів ICTV і телемарафону Єдині новини Олена Фроляк пояснила, чому вирішила стати другом ДШВ ЗСУ.

– Ми хочемо більше донатити, системніше їх підтримувати. Ми хочемо розповідати про героїв більше. Але проєкт Друзі ДШВ зовсім не означає, що ми перестанемо бути друзями для інших підрозділів, – сказала Олена Фроляк.

Музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук наголосив, що Десантно-штурмові війська завжди першими прямують в бій та перебувають у вирі найважливіших подій.

– Пройти найвищу з вершин ми можемо лише разом. Стань другом ДШВ і підтримай щомісячним донатом наших героїв, – заявив Святослав Вакарчук.

Спеціальний кореспондент телеканалу ICTV Володимир Рунець стверджує, що мати надійних друзів під час війни – це надзвичайно важливо. Тому варто підтримувати українських десантників.

До проєкту Друзі ДШВ доєднався також ведучий романтичного реаліті Холостяк на СТБ Григорій Решетнік.

За його словами, можна допомогти як Десантно-штурмовим військам ЗСУ, так і конкретному підрозділу. Для цього потрібно обрати бригаду зі списку та надіслати донат.

Соліст гурту Антитіла Тарас Тополя вважає, що українці здатні на неймовірні результати, коли об’єднуються навколо захисту країни та підтримки Збройних сил України.

– Підтримай щомісячним донатом хлопців і дівчат, які виконують бойову роботу, – сказав Тарас Тополя.

Ведуча програми Факти ICTV та телемарафону Єдині новини Юлія Сеник теж не змогла залишитися осторонь, тому закликала фінансово підтримувати українських десантників, щоб разом перемогти ворога.

Військовий, ветеран та ведучий програми Ранок у великому місті на ICTV2 Олександр Швачка переконаний, що наш противник досі не зрозумів, що воює не з Силами оборони, а з цілим народом – українцями.

– Доводь це щомісячним донатом! Підтримай ДШВ, – сказав Олександр Швачка.

Співачка Тоня Матвієнко вже стала другом Десантно-штурмових військ. Вона поширила музичне відеозвернення, в якому виконала уривок з пісні: Наливайте, браття, кришталеві чаші.

– Щоб шаблі не брали, щоб кулі минали голівоньки ваші, – заспівала Тоня Матвієнко, закликавши донатити на потреби українських воїнів через проєкт Друзі ДШВ.

Співачка та представниця на Євробаченні 2024 Jerry Heil переконана, що кожен свідомий громадянин має брати відповідальність за свою країну. Найменше, що можна зробити, надіслати донат нашим десантникам.

Співачка Марія Бурмака вважає, що кожна гривня важлива, тому що допомогає українським військовим захищати країну від російських окупантів.

– Перемога буде з нами проти вражої орди, сильна нашими серцями Україна назавжди, – зацитувала Марія Бурмака свою пісню.

Друзі ДШВ

Друзі ДШВ – це сайт, на якому всі можуть донатити на потреби Десантно-штурмових військ.

Проєкт створено для надійної та довгострокової підтримки українських воїнів, які ефективно виконуватимуть бойові завдання, маючи необхідні комплекси РЕБ, дрони та інше озброєння.

Також власним прикладом можна показати, що українська армія – це сильні та вмотивовані воїни.

Щоб долучитися до Десантно-штурмових військ, потрібно залишити заявку на сайті та пройти попередню підготовку.

Фото: Десантно-штурмові війська ЗСУ

Jerry Heil, Війна в Україні, Володимир Рунець, Григорій Решетнік, десант, десантники, ДШВ, ЗСУ, Марія Бурмака, Олександр Швачка, Олена Фроляк, Святослав Вакарчук, Тарас Тополя, Тоня Матвієнко, Юлія Сеник

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 18:20:04