Україна і світ

Армія РФ завдала авіаударів по селу Комар на Донеччині: є загибла та багато поранених

Армія РФ тричі вдарила по селі Комар Волноваського району на Донеччині у п’ятницю, 5 липня. Внаслідок обстрілу загинула 32-річна співробітниця сільради, 15 працівників установи травмовано.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура у своєму Telegram-каналі.

РФ обстріляла село Комар на Донеччині

— 5 липня 2024 року армія РФ завдала 3 ударів по с. Комар Волноваського району. Мішенню для атаки стала центральна частина населеного пункту. Внаслідок влучання одного із засобів ураження поруч з будівлею сільської ради травмовано 15 працівників установи, які під час обстрілу перебували в приміщенні, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 20 жінок та трьох чоловіків доставили до лікарні. Одна з потерпілих – 32-річна жінка від отриманих важких поранень померла під час надання медичної допомоги.

Зараз дивляться

Також під вогнем російських військ опинився приватний сектор села.

Встановлюється остаточна кількість постраждалих та тип використаної ворогом зброї. У селі пошкоджено адмінбудівлю, житлові будинки, господарські споруди й транспортні засоби.

Фото: Донецька обласна прокуратура

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Пізніше голова ОВА Донецької області Вадим Філашкін повідомив про одну загиблу та 20 поранених внаслідок обстрілу села Комар.

За його словами, росіяни скинули на село три керовані авіабомби. Пошкоджено 13 приватних будинків, чотири крамниці, дві багатоповерхівки, два об’єкти інфраструктури і адмінбудівлю.


Фото: Донецька обласна прокуратура

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 18:32:05