Львівський портал

Як вимикатимуть світло на Львівщині 30 червня

У неділю, 30 червня, у Львові та області графіки погодинних відключень діятимуть з 00:00 до 24:00, повідомили у «Львівобленерго».

За розпорядженням НЕК «Укренерго» через дефіцит потужності буде застосовано:

з 00:00 до 17:00 відключення під час червоних та частини білих клітинок графіку.

з 17:00 до 23:00 відключення під час червоних та білих клітинок графіку.

з 23:00 до 24:00 відключення під час червоних та частини білих клітинок графіку.

Нагадаємо, через прицільні атаки терористичної росії по енергетичних об’єктах вимикати світло у всіх областях України почали ввечері 14 травня, адже в енергосистемі виник значний дефіцит, який вже не покриває імпорт.

«Укренерго» щодня доводить до обленерго ліміт споживання електроенергії. Його частину відразу виділяють на роботу критичної інфраструктури, а решту вже розподіляють між споживачами. Тому графіки знеструмлень не є сталими, ситуація змінюється щодня.

Окрім того «Енергоатом» попередив, що виведено у ремонт ще один енергоблок, тож людей також попередили про збільшення тривалості відключень світла.

22 червня Росія здійснила чергову масовану комбіновану атаку по об’єктах енергетичної інфраструктури. Пошкоджено обладнання на об’єктах «Укренерго» в Запорізькій та Львівській областях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-29 18:49:39

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин