Львівський портал

В ДТП на Львівщині постраждали три велосипедистки збірної України

На Львівщині у ДТП постраждали три неповнолітні велосипедистки, спортсменки збірної України з велоспорту. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася 26 червня, близько 12.50, на автодорозі «Східниця-Пісочна» поблизу села Солонське Дрогобицького району.

За даними правоохоронців, водій автомобіля Peugeot 407, 47-річний львів’янин, здійснив зіткнення з велосипедисткою, 17-річною жителькою Київської області, внаслідок чого спортсменка зіткнулася ще з двома велосипедистками, 17-річними мешканками Миколаївської та Київської областей.

Усі дівчата є членами збірної України з велоспорту та здійснювали командне тренування. Внаслідок ДТП вони отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-27 07:51:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин