Україна і світ

Кіченок та Остапенко виграли турнір WTA 500 в Істборні

Українка Людмила Кіченок стала переможницею парного турніру WTA 500 у британському Істборні.

У дуеті з латвійкою Єленою Остапенко вони обіграли канадсько-австралійський тандем Габріели Дабровскі та Ерін Раутліфф у трьох сетах – 5:7, 7:6 (7:2), 10:8.

Кіченок та Остапенко – чемпіонки Істборна

У першій партії точилася рівна боротьба на корті, але вирішальним став 11-й розіграш, який Кіченок та Остапенко програли. А ось суперниці свою наступну подачу не віддали і закрили сет.

Зараз дивляться

Друга партія розгорталася за схожим сценарієм, при чому так само на 11-му розіграші Єлена та Людмила віддали свою подачу опоненткам, однак оформили брейк у наступному геймі.

Результат другого тайму вирішився на тайбрейку, в якому українка та латвійка взяли дві подачі опоненток та жодного разу не помилилися на своїх.

Третій сет був у форматі тайбрейку та тривав 16 хвилин. Вирішальною стала 17-та подача опоненток, на якій Людмилі та Єлені вдалося зробити брейк. В наступному дівчата подали на матч і закрили сет.

Наступний турнір, на якому у дуеті виступлять Кіченок та Остапенко стане Вімблдон. Дівчата розпочнуть виступи 3 серпня, а їхніми суперницями буде австралійсько-китайський тандем Дарія Севілл та Юе Юань.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-29 21:09:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин