Україна і світ

Святослав Вакарчук наголосив на важливості підтримки українських військових

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук, який долучився до проєкту Друзі ДШВ, пояснив, чому важливо підтримувати українських військових.

Святослав Вакарчук закликав підтримувати ЗСУ

В ефірі національного марафону Єдині новини музикант наголосив, що Десантно-штурмові війська завжди перші йдуть в бій та на штурм важливих позицій.

– Це ті, хто завжди дійсно попереду. Не можна виділяти якийсь рід військ чи якісь конкретні військові спеціальності як більш чи менш важливі, але ці – завжди на вістрі небезпеки, на вістрі важливих подій. Завжди перші. Я думаю, що їхнє гасло краще ніж я говорить про них та їхню діяльність, – сказав лідер гурту Океан Ельзи.

Святослав Вакарчук, який часто їздить на фронт до військових, зізнається, що ці поїздки дають йому відчуття гармонії і того, що він робить важливу справу.

Зараз дивляться

– Невідомо, кому важливі ці поїздки – хлопцям та дівчатам на передовій, чи мені. Вони мене безперечно надихають. Я завжди приїжджаю звідти таким просвітленим, натхненним. Тому, безумовно, я їжджу туди, щоб і підтримати їх, і для себе, щоб сенс свого існування під час війни наповнити певним змістом. Буду їздити стільки, скільки потрібно, до самої перемоги, – наголосив Вакарчук.

Зазначимо, що Друзі ДШВ – це всеукраїнська платформа для підтримки Десантно-штурмових військ ЗСУ донатами.

Кожен охочий може стати другом українських десантників – для цього потрібно зробити донат на потреби ДШВ на сайті druzi.mil.gov.ua або за спеціальним QR-кодом.

Крім Святослава Вакарчука, до проєкту долучилася низка знаменитостей, серед них -Тарас Тополя, Ектор Хіменес-Браво, Надія Матвєєва, Григорій Решетник, Володимир Ярославський, Олена Фроляк та інші.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 21:31:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин