Україна і світ

Яна Брензей вперше розповіла про знайомство з чоловіком та весілля

Ведуча Вікна-новини на СТБ і телемарафону Єдині новини Яна Брензей вперше розповіла про знайомство зі своїм чоловіком Віктором. Також вона згадала, яким було їхнє весілля.

Що Яна Брензей розповіла про особисте життя

Ведуча зізналась, що познайомилася з Віктором на роботі. Однак на момент знайомства Яна перебувала у стосунках – вона жила з хлопцем, разом з яким переїхала із Запоріжжя в Київ, вони зустрічалися близько п’яти років.

За словами Брензей, у них з Віктором не було кохання з першого погляду, однак вони досить швидко зрозуміли, що подобаються одне одному.

Зараз дивляться

– Я пам’ятаю, як прийшла додому і щось розповідала своєму тодішньому бойфренду про свого нового колегу Вітю. І він мене тоді прямо запитав: А ти що в нього закохалася? До цього запитання я не думала про якусь романтичну складову в цьому спілкуванні. Але коли він мене запитав, мене як блискавкою вдарило в той момент. І десь рік ми, вочевидь, одне до одного линули, але у нас не було ніякої романтичної та фізичної взаємодії, – розповіла ведуча.

Яна згадала, що тоді вона почала спілкуватися з Віктором набагато більше, ніж зі своїм бойфрендом. А згодом вона зрозуміла, що має почуття до свого колеги.

– У нас почався службовий роман, але він швидко перестав бути службовим і став просто романом. Коли я зрозуміла, що це щось серйозне і я не можу явити свого життя без цієї людини, то я розійшлася зі своїм хлопцем. За кілька місяців я почала жити разом з Вітею – 1 червня 2014 року, – поділилася Брензей.

Яким було весілля Яни Брензей

День весілля ведуча назвала одним із найкращих днів свого життя. Яна та Віктор розписалися завчасно, а потім влаштували красиву вечірку. Коханий Брензей вперше побачив її у весільній сукні вже на самій церемонії.

– Ми говорили присвяти. Я пам’ятаю, як мене тато під руку виводив на цю красиву алею, яка завершувалася біля озера, там стояла арка. Ти виходиш і бачиш, як твій красивий фантастичний чоловік просто ховає очі, тому що в мене була така красива сукня. Всі починають плакати. Це щось таке особливе. Це от коли твориться магія, справді, – згадала Яна.

Ведуча додала, що після того, як всі гості розійшлися, вони з Віктором взяли шампанське та пішли до озера дивитися на зірки.

Фото: Яна Брензей

Джерело: Це Ніхто Не Буде Дивитись

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 19:44:54