Україна і світ

Сенс існування під час війни: Вакарчук закликав підтримати українських воїнів

До проєкту Друзі ДШВ доєднався музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук.

Друзі ДШВ – всеукраїнська платформа для підтримки Десантно-штурмових військ, де кожен може фінансово долучитися до захисту держави.

Українські десантники потребують комплексів РЕБ, дронів, запасних частин, приладів нічного бачення, спеціальної інженерної техніка та тепловізорів, які планують закупити на зібрані кошти.

Зараз дивляться

– Пройти найвищу з вершин ми можемо лише разом. Стань другом ДШВ і підтримай щомісячним донатом наших героїв, – зазначив музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук пояснив, чому підтримує українських десантників, та закликав усіх громадян допомагати воїнам ДШВ.

– Поїздки на фронт дають мені відчуття гармонії, що я роблю важливу справу. Я завжди кажу: невідомо кому важливіші ці поїздки – хлопцям і дівчатам там на фронті чи мені. Вони мене, безперечно, надихають безмежно. І я завжди приїжджаю звідти таким просвітленим і натхненним. Я хочу підтримати їх. І для себе – сенс свого існування під час війни наповнити певним змістом. Їздитиму на фронт стільки, скільки потрібно, до самої перемоги, до переможних концертів, – наголосив український музикант.

Стати другом українських десантників просто: роби щомісячний донат на потреби війська на сайті Друзі ДШВ або за спеціальним QR-кодом.

Приєднуйтеся до потужної зіркової спільноти, яка регулярно підтримує підрозділи ДШВ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 20:30:12

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин