Україна і світ

Розповідаємо про героїв більше: Фроляк і Вакарчук закликають донатити через проєкт Друзі ДШВ

Проєкт Друзі ДШВ підтримали головна редакторка, ведуча Факти ICTV і телемарафону Єдині новини Олена Фроляк, музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук.

Друзі ДШВ – всеукраїнська платформа для підтримки Десантно-штурмових військ, де кожен може задонатити для наближення перемоги України.

Щоб успішно боротися на передовій, українським десантникам потрібно більше комплексів РЕБ, дронів, запасних частин, приладів нічного бачення, спеціальної інженерної техніки та тепловізорів. Саме їх планують закупити на кошти, які зберуть в рамках проєкту Друзі ДШВ.

Зараз дивляться

– Якщо говорити про Десантно-штурмові війська, то вони в медійному просторі України почуваються скромно. Наш холдинг хоче це виправити. Ми хочемо більше донатити, системніше їх підтримувати. Ми хочемо розповідати про героїв більше. Але проєкт Друзі ДШВ зовсім не означає, що ми перестанемо бути друзями для інших підрозділів, – наголосила Олена Фроляк.

Щоб стати другом українських десантників, потрібно зробити небагато. Достатньо щомісячних донатів, які можна переказати на сайті Друзі ДШВ або за спеціальним QR-кодом. Вони значно допоможуть українським воїнам якісно виконувати бойові завдання.

Крім того, охочі можуть доєднатися безпосередньо до підрозділів Десантно-штурмових військ, щоб посилити Україну на передовій.

Фото: Десантно-штурмові війська ЗСУ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 21:30:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин