Україна і світ

Святослав Вакарчук долучився до проєкту Друзі ДШВ

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук підтримав проєкт Друзі ДШВ, завдяки якому кожен може зробити донат на потреби Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Святослав Вакарчук приєднався до проєкту Друзі ДШВ

Про це музикант повідомив в ефірі національного телемарафону Єдині новини під час слота ICTV. Він зазначив, що ще з 2014 року неодноразово навідувався до бригад Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Вакарчук підтримує теплі стосунки з українськими десантниками та наголошує на важливості їхньої підтримки.

Зараз дивляться

Зазначимо, що всеукраїнська платформа Друзі ДШВ розпочала роботу 1 липня. Підтримати українських десантників просто – робіть донат на сайті druzi.mil.gov.ua або за спеціальним QR-кодом, який з’являтиметься в ефірі марафону Єдині новини під час слота ICTV.

Зібрані кошти підуть на закупівлю комплексів РЕБ, дронів, запасних частин, приладів нічного бачення, спеціальної інженерної техніки, тепловізорів, а також для закриття інших нагальних потреб підрозділів ДШВ.

До проєкту Друзі ДШВ також приєдналися Тарас Тополя, Ектор Хіменес-Браво, Надія Матвєєва, Григорій Решетник, Володимир Ярославський, Олена Фроляк, Оксана Соколова, Володимир Рунець та інші відомі особистості.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 20:37:42

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин