Львівський портал

На Львівщині ветеранів запрошують на ретрит в горах

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій пропонує ветеранам оригінальну програму терапії від міжнародної організації DT Care. Про це повідомили у Львівському ТЦК та СП.

«Компас Героя» – програма підтримки українських ветеранів, в основі якої лежить пригодницька терапія. Програма включає 8-денний ретрит у горах та 10 щотижневих онлайн зустрічей групи підтримки по завершенню ретриту. Над втіленням програми працюють спеціалісти у галузі ментального здоров’я і психосоціальної підтримки та фахівець у галузі права. 

«Програма розроблена, щоб підтримати українських ветеранів через терапевтичні активності на природі, які сприяють посттравматичному відновленню і зціленню. Цей проєкт є результатом місяців дослідження і вдосконалення», – йдеться в повідомленні.

Перший заїзд почнеться уже 26 липня цього року.

Онлайн форма для участі – за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-27 07:52:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин